Over ons

Het mooiste aan zelfstandig reizen is dat het als een ware ontdekking voelt. Je hebt absolute vrijheid om te ervaren wat je wilt en wanneer je wilt. Niemand, behalve jij, bepaalt je reisplanning. Je kunt je eigen reis volledig zelf ontwerpen, je kunt je mengen onder de locals en de standaard toeristische routes verlaten. Je volgt je eigen plannen en doet exact dat wat jij wilt.
 
De praktische keerzijde is dat de ontdekking niet alleen in de reis zelf ligt, maar ook in de organisatie daarvan, wat het minder efficiënt maakt. Helaas heb je niet altijd de luxe van veel tijd waardoor het vrije reizen kan betekenen dat je wat van je geplande ervaringen mis zult lopen.
 
Vanwege efficiëntie kiezen veel reizigers ervoor om dan toch maar voor een reisbureau te kiezen. Deze reisbureaus doen hun uiterste best om de reispakketten samen te stellen die interessant zijn voor iedereen. Dankzij deze pakketten kun je veel zien in weinig tijd. Bovendien heb je tijdens je reis de steun van je reisleider. Het nadeel van dit soort reizen is dat het erg generiek is om alle individuele reizigers tevreden te houden. Bovendien reis je vaak in groepen, zodat je vooral met dezelfde andere toeristen in contact blijft.

Onze Visie

Een moderne manier van reizen zou moeten betekenen dat niemand tussen beide boven genoemde alternatieven hoeft te kiezen.
 
Door het gebruik van moderne technologie, kunnen we het beste van beide werelden samenbrengen: de vrijheden en mogelijkheden van onafhankelijk reizen gecombineerd met de efficiëntie en support van reizen met een agent.

Onze Missie

In samenwerken met ons lokale netwerk van reisprofessionals in Ecuador, plannen en organiseren we reizen exact gepersonaliseerd naar de wensen en behoeften van de individuele reiziger. We zullen zoveel of zo weinig betrokken zijn bij de reis zoals de reiziger wil.
 
Iedere individuele reis wordt vanaf nul ontworpen.

Wie we zijn?

We zijn gevestigd en geregistreerd in Amsterdam.
 
We hebben niet alleen een passie voor Ecuador, we hebben onze roots daar. Daarom hebben we een sterk lokaal netwerk.
 
We werken nauw samen met officiële lokale reisorganisaties die geregistreerd en erkend worden door het Ecuadoraanse ministerie van toerisme.

In samenwerking met:

South-Trips leren kennen?

Play Video