Accommodatie in Ecuador

Hotels, Hostels en appartementen in Ecuador

Accommodatie in Ecuador

In heel Ecuador vind je genoeg geschikte accommodatie voor toeristen. Prijzen variëren van 10 dollar voor een stapelbed in een backpackershostel tot meer dan duizend dollar voor de presidentiële suite in het Merriott in Quito. Voor redelijke accommodatie kun je uitgaan van 20$ tot 70$ per persoon per nacht.

In steden als Quito, Cuenca en Guayaquil zijn heel veel appartementen via Airbnb te huur. Buiten de grotere steden zijn hotels en hostels vaak de logischere optie voor toeristen. De meeste hotels en hostels vind je online via websites als booking.com.

Als je een meerdaagse tour boekt, is accommodatie meestal inbegrepen. Dit geldt met name voor de Galapagos Eilanden. Op de Galapagos Eilanden is reserveren vooraf sowieso essentieel. Activiteiten zijn snel volgeboekt. Bovendien, als je geen accommodatie voor de Galapagos geboekt hebt, krijg je op het vliegveld geen transit control card, wat betekent dat je de eilanden niet op komt.

South-Trips kan jou helpen met je zoektocht naar de juiste accommodatie in Ecuador. Als je zelfstandig iets online zoekt, geven we je ook met alle plezier advies. Sommige locaties zijn geschikter dan anderen en wij zien meteen of je een goede deal aangeboden krijgt.


    Hoe zou jouw (avontuurlijke) vakantie of backpackreis eruit moeten zien?

    Zie wat we voor je kunnen betekenen!